http://cofinem.be/sites/default/files/cofinem_bg_header.jpg

Cofinem biedt u begeleiding en advies op maat.

Welkom

Cofinem is een boekhoudkantoor (accountantskantoor) gevestigd in Brussel en beheerd door een team gepassioneerde experten die al hun deskundigheid en ervaring ter beschikking stellen om u de complexiteit van de boekhouding te doen vergeten.

We ondersteunen u bij elke stap van uw onderneming. Ons cliënteel is in alle sectoren actief, van verenigingen, zelfstandige activiteiten tot kmo’s.

Cofinem biedt u begeleiding en passend advies bij het administratief en financieel beheer van uw onderneming teneinde de groei te bevorderen.

Uw boekhouding is onze prioriteit!
Met cofinem betaalt u nooit meer dan nodig !
Cofinem ontfermt zich over alle administratieve zaken bij de opstart van je bedrijf.
Cofinem biedt ook extern advies!
Uw activiteit domicilieren ? Cofinem heeft de oplossing voor u !
Cofinem begeleidt en adviseert u bij al het administratief en financieel beheer van uw onderneming.
Performance
Om onze klanten de beste ondersteuning te bieden, streven we alle dagen naar efficiëntie. Als ondernemer heeft u geen tijd te verliezen. We begrijpen dat en zetten daarom in op de meest performante samenwerking.
Strategie
Uw boekhouding en fiscale zaken moeten in een globale visie passen. Er moet vanaf het begin een strategie worden uitgestippeld om uw doelen op korte en lange termijn te realiseren.
Expertise
We beschikken over meer dan 18 jaar ervaring als boekhouder en accountant bij grote bedrijven. We verscherpen onze expertise in de boekhouding voor kleine ondernemingen via regelmatige trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste Belgische fiscale ontwikkelingen.