http://cofinem.be/sites/default/files/cofinem_bg_header.jpg
Cofinem biedt ook extern advies!
Advies

Heeft u in uw zaak een meewerkende echtgeno(o)t(e) of een werknemer die zich bezighoudt met het administratief beheer en u wil dat een accountant het werk nakijkt? Cofinem is er! Wij werken zowel intern als extern.

We kunnen ook uw personeel vormen en ons enkel bezighouden met uw wettelijke aangiften (btw, belastingen en jaarrekening).

Cofinem is vooral:

  • Een accountant die u overal volgt;
  • Efficiëntie en vertrouwelijkheid;
  • Altijd up-to- date gegevens;
  • Een professionele visie en diepgaande kennis van de financiële wereld;
  • Experten die van uw boekhouding een beheersinstrument maken dat gebruiksvriendelijk en vooral begrijpelijk is voor iedereen;
  • Samen gaan we voor uw succes.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer inlichtingen! We zullen u graag informeren en verwelkomen u in onze kantoren.

Cofinem is uw bondgenoot op weg naar uw succes!

Cofinem begeleidt en adviseert u bij al het administratief en financieel beheer van uw onderneming.
Performance
Om onze klanten de beste ondersteuning te bieden, streven we alle dagen naar efficiëntie. Als ondernemer heeft u geen tijd te verliezen. We begrijpen dat en zetten daarom in op de meest performante samenwerking.
Strategie
Uw boekhouding en fiscale zaken moeten in een globale visie passen. Er moet vanaf het begin een strategie worden uitgestippeld om uw doelen op korte en lange termijn te realiseren.
Expertise
We beschikken over meer dan 18 jaar ervaring als boekhouder en accountant bij grote bedrijven. We verscherpen onze expertise in de boekhouding voor kleine ondernemingen via regelmatige trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste Belgische fiscale ontwikkelingen.
Uw boekhouding is onze prioriteit!
Met cofinem betaalt u nooit meer dan nodig !
Cofinem ontfermt zich over alle administratieve zaken bij de opstart van je bedrijf.
Uw activiteit domicilieren ? Cofinem heeft de oplossing voor u !