http://cofinem.be/sites/default/files/cofinem_bg_header.jpg
Met cofinem betaalt u nooit meer dan nodig !
Fiscaliteit

Cofinem behandelt al uw btw- en belastingaangiften hetzij vennootschapsbelasting of personenbelasting.

Of u nu een particulier of een onderneming bent, wij staan ​​het hele jaar tot uw beschikking om een ​​diagnose te stellen en de mogelijkheden voor belastingvrijstelling te onderzoeken. We doen er alles aan om u minder belastingen te laten betalen, en dit binnen een volledig legaal kader, dankzij belastingvoordelen die niet iedereen kent en van jaar tot jaar veranderen.

Fiscale optimalisatie heeft geen geheimen meer voor Cofinem!

Cofinem is steeds op de hoogte van de nieuwste wetgeving, tips en updates en brengt u hiervan steevast op de hoogte. We wachten niet tot het einde van het jaar om u alternatieven aan te bieden. Zorg er met Cofinem voor dat u zoveel begeleiding op maat hebt als u wilt!

Cofinem begeleidt en adviseert u bij al het administratief en financieel beheer van uw onderneming.
Performance
Om onze klanten de beste ondersteuning te bieden, streven we alle dagen naar efficiëntie. Als ondernemer heeft u geen tijd te verliezen. We begrijpen dat en zetten daarom in op de meest performante samenwerking.
Strategie
Uw boekhouding en fiscale zaken moeten in een globale visie passen. Er moet vanaf het begin een strategie worden uitgestippeld om uw doelen op korte en lange termijn te realiseren.
Expertise
We beschikken over meer dan 18 jaar ervaring als boekhouder en accountant bij grote bedrijven. We verscherpen onze expertise in de boekhouding voor kleine ondernemingen via regelmatige trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste Belgische fiscale ontwikkelingen.
Uw boekhouding is onze prioriteit!
Cofinem ontfermt zich over alle administratieve zaken bij de opstart van je bedrijf.
Cofinem biedt ook extern advies!
Uw activiteit domicilieren ? Cofinem heeft de oplossing voor u !