http://cofinem.be/sites/default/files/cofinem_bg_header.jpg
http://cofinem.be/sites/default/files/cofinem_tarif-3.png
Uw offerte online
Oprichting van een vennootschap
Oprichting en opstellen van de statuten, opmaken van de financieel plan, publicatie belgische staatsblad, activeren van uw btw nummer, u begeleiden bij de ondernemingsloket en de notaris kosten. Eerste afspraak is gratis !
Belastingaangifte
De bedrijven, verenigingen en anderen stucturen moeten jaarlijks een belastingaangifte indienen. Cofinem zal het nodige voor jullie doen.
Jaarrekening en neerlegging
Het neerleggen van de jaarrekening van uw bedrijf en de kosten hiervan zoals bepaald door de wet en binnen de gepaste termijnen.
Boekhouding
aantal aankoopfacturen per maand
aantal verkoopfacturen per maand
aantal banktransacties per maand
diverse bewerkingen per maand
Estimation
Klant
Cofinem begeleidt en adviseert u bij al het administratief en financieel beheer van uw onderneming.
Performance
Om onze klanten de beste ondersteuning te bieden, streven we alle dagen naar efficiëntie. Als ondernemer heeft u geen tijd te verliezen. We begrijpen dat en zetten daarom in op de meest performante samenwerking.
Strategie
Uw boekhouding en fiscale zaken moeten in een globale visie passen. Er moet vanaf het begin een strategie worden uitgestippeld om uw doelen op korte en lange termijn te realiseren.
Expertise
We beschikken over meer dan 18 jaar ervaring als boekhouder en accountant bij grote bedrijven. We verscherpen onze expertise in de boekhouding voor kleine ondernemingen via regelmatige trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste Belgische fiscale ontwikkelingen.