http://cofinem.be/sites/default/files/cofinem_bg_header.jpg
Uw boekhouding is onze prioriteit!
Boekhouding

De boekhouding wordt vaak gezien als een last, maar niet bij Cofinem ! 

Of u nu een zelfstandige of een vennootschap bent, Cofinem zorgt voor de boekhouding van uw onderneming en handelt uw boekhoudkundige en fiscale plichten op tijd en stond af.

Met behulp van doeltreffende software, ontworpen door Cofinem, zorgen wij voor uw facturen en sturen we uw klanten herinneringen en terugvorderingen (indien nodig).

Opteer voor een tussentijdse boekhoudstaat die u kunt raadplegen op uw laptop, tablet of computer. U zult op elk moment precies kunnen nagaan hoe uw onderneming ervoor staat om de beste keuzes te maken voor een optimaal bestuur.

Een goede boekhouding is belangrijk voor de verschillende aangiften, maar ook voor de controle op de gezondheid van uw zaak.

Het succes en de bloei van uw bedrijf hangen grotendeels af van uw boekhouding, maak de keuze om deze toe te vertrouwen aan Cofinem. Onze vakkundigheid, ervaring en flexibiliteit zijn uw troeven!

Cofinem begeleidt en adviseert u bij al het administratief en financieel beheer van uw onderneming.
Performance
Om onze klanten de beste ondersteuning te bieden, streven we alle dagen naar efficiëntie. Als ondernemer heeft u geen tijd te verliezen. We begrijpen dat en zetten daarom in op de meest performante samenwerking.
Strategie
Uw boekhouding en fiscale zaken moeten in een globale visie passen. Er moet vanaf het begin een strategie worden uitgestippeld om uw doelen op korte en lange termijn te realiseren.
Expertise
We beschikken over meer dan 18 jaar ervaring als boekhouder en accountant bij grote bedrijven. We verscherpen onze expertise in de boekhouding voor kleine ondernemingen via regelmatige trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste Belgische fiscale ontwikkelingen.
Met cofinem betaalt u nooit meer dan nodig !
Cofinem ontfermt zich over alle administratieve zaken bij de opstart van je bedrijf.
Cofinem biedt ook extern advies!
Uw activiteit domicilieren ? Cofinem heeft de oplossing voor u !